Para kupiła mieszkanie po starym remoncie i samodzielnie je przekształciła

Sen o majsterkowaniu: bądź świadkiem niezwykłej transformacji starej renowacji! Śledź podróż jednej pary, która całkowicie samodzielnie zmienia przestarzałe mieszkanie w nowoczesne arcydzieło.

Para długo nie mogła znaleźć dla siebie idealnego mieszkania. Ale w końcu znaleziono dobrą opcję i natychmiast się wprowadzili. Mieszkanie było małe, stare, odnowione, ale bardzo przytulne.

Jednak nowi właściciele nadal postanowili radykalnie zmienić wnętrze i dokonać remontu. W tym celu zwrócili się do projektanta, aby stworzył dla nich projekt.

Korytarz

W strefie wejściowej wybrano jasną tapetę, aby rozjaśnić pomieszczenie. Na podłodze położono płytki porcelanowe z geometrycznymi wzorami. Po prawej stronie znajduje się niewielka szafa do przechowywania ubrań i butów. Znakomitą ozdobą wnętrza było także podświetlane lustro wokół biura.

Kuchnia

Kuchnia już od początku miała dobry rozkład, więc większych zmian nie wymagały. Para wybrała jasne tapety i podłogę. Następny jest narożny zestaw kuchenny. Pasowało jak ulał i blokowało kolumnę w ścianie, której nie dało się usunąć.

Szafki kuchenne imitują jasne drewno. Na krawędziach w pobliżu zlewu i kuchenki znajduje się małe podświetlenie, które jest bardzo pomocne podczas gotowania. Po lewej stronie zestawu słuchawkowego znajduje się stolik i mały telewizor. Można tam nie tylko zjeść, ale także obejrzeć film z całą rodziną.

Sypialnia

Miejsce do spania ma spokojne, przyjemne dla oka odcienie. Po prawej stronie znajduje się obszar roboczy. Nieco na lewo znajduje się przestronne podwójne łóżko. Naprzeciw niej wisi duży telewizor plazmowy. Znajduje się tu także szafa, w której można powiesić ubrania.

Strefa relaksu

Pokój gościnny został podzielony na dwie strefy. Teraz jest to zarówno pokój dziecięcy, jak i pokój zabaw. Bliżej okna znajduje się miejsce do spania dziecka. Obok drzwi znajduje się kompleks multimedialny dla całej rodziny.

Łazienka i toaleta

Początkowo były oddzielne, dlatego właściciele ich nie łączyli. Remontu dokonano przy użyciu płytek porcelanowych z geometrycznymi wzorami. Wygląda bardzo stylowo, a jednocześnie pięknie. Pralka znajduje się pod zlewem w zamkniętej szafce.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: