Młode małżeństwo kupiło dom, gdy urodziło się ich dziecko. Musiałem dokonać naprawy i oto co się stało: zdjęcia przed i po

Od Fixer-Upper do Family Haven: zobacz niesamowitą metamorfozę domu tej młodej pary! 🏡✨

Bohaterowie naszej historii, młoda rodzina. Kiedy mieszkali razem, wynajęli mieszkanie, ale wkrótce urodziło się dziecko, a młodzi ludzie ciężko pracowali i kupili własny dom. Wybór padł na zabytkowy budynek z początku XX wieku, ponieważ dom tchnie zapachem starożytności. Dowiedzieli się od sąsiadów, którzy wykonali projekt, i zwrócili się do tego samego mistrza.

Mieszkanie przeszło zmiany. Projektant zaproponował połączenie korytarza z salonem, drzwi kuchenne przeniesiono w inne miejsce, a niewielki korytarz prowadzący wcześniej do kuchni zamieniono na garderobę. Łazienka została połączona.

Korytarz

Tutaj wszystko zmieniło się radykalnie. Jasne płytki porcelanowe zastąpiły ciemny parkiet, a ściany pomalowano na beż. Przy wejściu wydzielono miejsce na odzież wierzchnią, półkę z haczykami, a naprzeciwko zamykaną szafę na ubrania i buty. Aby zaoszczędzić miejsce, lustro zawieszono na drzwiach wejściowych.

Salon

Ściany zostały pokryte tynkiem dekoracyjnym, z wyjątkiem jednego pod telewizor, który został wyłożony ozdobnymi cegłami. Naprzeciwko systemu telewizyjnego zainstalowano niebieską sofę. Na końcu umieszczono obszerny stojak, na którym ustawiano modele samolotów. Jest to hobby właściciela, z którego jest bardzo dumny.

Kuchnia

Pokój został urządzony funkcjonalnie. Narożna kuchnia w kolorze białym, pokryta drewnianym blatem. W kuchni znajdują się różne sprzęty: lodówka, kuchenka, kuchenka mikrofalowa. Na podłodze położone są płytki parkietowe. Obszar fartucha pomalowany jest farbą łupkową. Możesz użyć kredy do narysowania przepisów lub notatek dla ukochanej osoby.

 

 

Sypialnia

Fornir dębowy to materiał wybrany przez projektanta na okładziny ścienne. Kolor naturalnego drewna przywodzi na myśl pokój w wiejskim domu, daje spokój i wygodę.

Przy oknie znajduje się miejsce do pracy, wyposażone w stół i krzesło komputerowe. Na środku znajduje się obszerne łóżko. Z boku znajduje się lampa podłogowa.

Dziecięce

Tapeta ma neutralny kolor. Przestrzeń i meble są zaprojektowane tak, aby można je było wymieniać w miarę wzrostu dziecka.

Łazienka

Na podłodze znajdują się wzorzyste płytki, a na ścianach piękne niebieskie panele. Sufit jest po prostu pomalowany farbą o właściwościach hydrofobowych.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: